Skip to main content

Spa advieswijzer

Deze Spaluxe Advieswijzer helpt u bij het kiezen van de spa die bij u past. Op basis van uw wensen ten aanzien van comfort, formaat, onderhoud, duurzaamheid en efficiency kunt u een juiste keuze maken voor een spa die past bij uw persoonlijke behoeften en situatie. Want let op; het zijn de details die het onderscheid maken.

1

Gebruik de advieswijzer
en neem contact met onze adviseur op.

2

U ontvangt een gedegen
advies welke spa aan uw behoeften voldoet.

3

Na akkoord wordt de spa
door ons bij u geleverd en geïnstalleerd.

Advieswijzer

Materiaal- en constructiekeuze

De basis van onze Topspa's wordt gevormd door 100% gerecycled ABS. Dit komt u alleen bij topmerken tegen. Het kunststof is niet alleen goed voor het milieu, maar het kenmerkt zich bovendien door zijn uitstekende isolerende en duurzame eigenschappen. Ook de palen waarop de spa rust, zijn van dit materiaal vervaardigd, wat garanties tot en met 20 jaar mogelijk maakt. Een ander direct voordeel is dat ze vocht- en weerbestendig zijn. Dit in tegenstelling tot houten constructies, waarin vocht zich langzaam maar zeker nestelt. Bovendien vereenvoudigen praktische inkepingen in de kuip het vervoer aanzienlijk. Heftrucks, palletwagens en spanbanden vinden gemakkelijk hun grip. Uniek!

Isolatie

De spa's van Topspa hebben een extra isolerende werking dankzij het bijzondere Dura Floor systeem. Het betreft een bodem uit één stuk, die de spa op unieke wijze beschermt tegen warmteverlies. Ook beschermt het materiaal tegen het vasthouden van vocht, aanslag of vervuiling. De isolerende waarde van de Durafloor is maar liefst 12% hoger ten opzichte van bijvoorbeeld schuimisolatie waar veel andere systemen gebruik van maken. Met deze constructie wordt er dus minder warmte aan uw spa onttrokken.

Aantal personen

Topspa heeft spa's met drie tot zeven zit- of ligplaatsen, afhankelijk van het model. Bij de meeste spa's is er sprake van ligplaatsen. Onze modellen zijn verkrijgbaar in vierkante, ronde, rechthoekige en 5-hoekige uitvoeringen. De grootte van de spa die bij u past, is uiteraard geheel afhankelijk van uw beschikbare ruimte en budget. Hoe groter de spa, des te meer jets en pompen de spa vereist. We adviseren u graag.

Medische ontspanning
Afhankelijk van het model zijn er 15 tot 111 jets in uw spabad aanwezig. De verschillende jettechnieken, de flowkracht en de groepencombinaties van deze jets maken de spa's echt onderscheidend. Niet voor niets horen deze spa's thuis in de top vijf van de wereld. De jets geven een sublieme massage op de momenten en de plaatsen die u wilt. Pure ontspanning wordt nog eens extra gestimuleerd door een combinatie van opties. Denk aan instelbare lichtvariaties met lichtsterkte en kleur. Zelfs discolicht valt onder de mogelijkheden. Daarnaast is ook de warmte instelbaar. Een andere optie is een waterval die een extra rustgevend effect geeft.
Ergonomie
De spa's bieden zeer comfortabele zit- en ligplaatsen met een uitzonderlijke combinatie van ergonomie, comfort en hydrotherapie. Gebaseerd op de laatste ergonomische en medicinale onderzoeken. Ook de manier waarop de jets in groepen zijn verdeeld, getuigt hiervan. De jetgroepen kunnen geheel naar wens en onafhankelijk van elkaar worden bediend, zodat u de exacte massagebehandeling kunt creëren die u wenst. Een losse opstap vergemakkelijkt het in- en uitstappen. Optioneel is ook een drijvende afstandbediening verkrijgbaar, die u met uw vingertoppen kunt bedienen.
Alles over pompen
Uniek aan de complete serie zijn de krachtige pompen met de zeer geluidsarme Whisper Flow techniek. Een techniek die deze spa's tot één van de meest geluidsarme spasystemen van de wereld maakt. Ook hoeft u de kwaliteit van het water veel minder frequent te testen en heeft u minder onderhoudsmaterialen nodig. Afhankelijk van de serie hebben de spa's één pomp voor de watercirculatie en twee tot vier pompen voor de jets.
Energiekosten

Deze Topspa Advieswijzer helpt u bij het kiezen van de spa die bij u past. Onze spas zijn doordacht gemaakt en relatief zuinig. Uitgaande van ca. € 1,- tot € 2,- aan energieverbruik per dag (en dat is zeer zuinig voor dit kaliber spas!).

Onderhoudskosten

Dankzij de combinatie van E-smart technologie in zowel pompgebruik als constructiematerialen (100% gerecycleerd ABS), profiteert u optimaal van de onderhoudsgemakken en voordelen die direct aan een verhoogde duurzaamheid en efficiency zijn gerelateerd. U bent dus verzekerd van een uitstekende spa waar u vele jaren plezier van zult hebben. Uw voorkeuren ten aanzien van opties, technische perfectie en wellness-beleving leiden u vanzelf naar de keuze die bij u past.

Het filter dient één keer per jaar te worden vervangen.

Afspraak maken

Heeft deze Spaserie van Topspa uw interesse gewekt, maak dan een afspraak. U kunt dan met uw eigen ogen zien en beleven wat de beschreven voordelen in de praktijk voor uw spa en uw wellness-beleving kunnen beteken. In onze showroom worden alle types en voordelen uitgebreid besproken en toegelicht, zodat u een goede vergelijking kunt maken met concurrerende spasystemen. Want let op; de details maken het verschil! U bent van harte welkom!